Una Festa Major!!

Posted on Updated on

Clotencs i clotenques, traieu-vos les teranyines de la closca perquè arriba la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa!!! I no una festa major confinada com la de l’any passat, sembla que serà una de veritat. Després de patir molt amb la pandèmia i els seus efectes, sembla que finalment podrem celebrar els actes en una situació de seminormalitat.

Encara que, per nosaltres, les mai més seran normals. Serà la primera Festa Major sense en Llorenç Ladero, que ens va deixar l’any passat… . Allà on siguis, que la terra et sigui lleu. T’enyorarem!

Comencem divendres 5 i dissabte 6, amb les Barraques al fossar del Parc Del Clot on tindrem una barraca molt mona juntament amb el Ball de Bastons del Clot

Aquest any ens han fet gruar fins l’últim moment i, per tant, ens saltarem la Cursa de Dracs i ens la guardarem per l’any vinent. Però si que celebrarem els Versots satírics, que farem diumenge 7 a les 13:30h a la plaça Valentí Almirall, que us hi jugueu que parlem del Covid19 i el Procicat…

Dissabte 13 serà el moment de la Festa de Foc, espectacle de foc i música que hem anomenat Cant de Foc on tindrem la valuosa col·laboració de la Coral da Capo, que aprofitaran per celebrar amb nosaltres el seu 10è aniversari. Serà a les 20:30h al fossar del Parc del Clot.

I per fi, dissabte 20 serà el moment d’acollir dos actes de foc: a les 19:30h a la plaça del Mercat, celebrarem el 2on Picafoc, acte on col·laborarem amb el Ball de bastons del Clot, i a les 20:30h, a la pl de Can Robacols, farem el 43è correfoc del barri.

Però això no s’acaba aquí, durant els dies de Festa Major, des del 9 i fins el 21, hi haurà una exposició fotogràfica al foyer de l’Orfeó Martinenc anomenada “Retrats sota el foc”, obra de DGC Fotografia.

Així que ja ho sabeu, és hora de celebrar!!!

#FMClotCampdelArpa21 #CulturaPopular #Diables #Correfoc #Versots #SomClot #FemBarri

Deixa un comentari