Sant Joan 2021

Posted on

Aquest any si, Sant Joan arriba al Clot després del parèntesi pandèmic. No serà el de sempre, però podrem celebrar-lo en comú, amb la nostra foguera, una actuació de diables i bèsties i un sopar comunitari on ens podrem trobar tots junts (bé, no tant junts, que hem de seguir les normes del Procicat)

De moment ja us podem dir que, si voleu llogar taula i cadires, podeu contactar amb l’Orfeó Martinenc de 17 a 20h. El preu serà de 2€ per cadira i, com sempre, la teca se la portarà cadascú. Imprescindible reserva prèvia, ja que l’espai està delimitat i hi haurà control d’aforament. Aquest any, degut a les mesures Covid, no hi haurà barra de bar ni música en directe.

Revetlla de #SantJoan! Aquest any el barri no es queda sense #revetlla! Cremem el virus!

#CulturaPopular #Diables #SomClot #FemBarri #CrememBarcelona Entitats Clot-Camp de l’Arpa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s