A la sisena….

Posted on Updated on

Un any més la Porkada ha estat un èxit. Des de les 11 del matí l’activitat s’ha centrat en dos punts neuràlgics, a la plaça del Mercat els tallers porcins han omplert l’entorn del Clot de nens maquillats com a petits porquets amb orelletes i nassos de porc,. Al mateix moment, al carrer de Rogent amb Rosselló es preparava un cercavila popular encapçalat pel Pork acompanyat dels els Tabalers dels Diables del Clot seguits per seguien la Verreta i lo Tossino de Tàrrega, el Ball de Bastons del Clot i els Gegants del Clot. El final es va allargar fins les dues del migdia, amb balls dels diferents grups del cercavila…

Ja per la tarda els dos mateixos llocs van activar-se amb dos actes ben diferents: mentre a la plaça del Mercat s’iniciava la tarda de tapes amenitzada per la música dels companys de Northern Clot amb els seus DJ’s, cinc bars van instal·lar les seves carpes al davant del Mercat del Clot per oferir-nos unes delicioses tapes.

En l’altre punt, a les sis de la tarda, s’activava el Porkatapes amb el Pork,  la Verreta de Tàrrega i la Fera dels Cremats d’Olost, acompanyats per la música dels els Tabalots del Fluvià. El cercavila va baixar des de la cruilla de Rogen amb Rosselló fins a la plaça del Mercat, tot fent paradetes a diferents bars que hi participaven. Van participar-hi El Rovell del ClotBar Social del Foment Martinenc, el Beermut, el DCLOT i per acabar el Frankfurt Rogent.

Un cop vam arribar al Mercat, i després d’algunes peces dels Tabalots del Fluvià conjuntament amb els Tabalers dels Diables del Clot, va començar el correfoc de la porkada amb el Pork del Clot i la Fera d’Olost (d’Els Cremats d’Olost).

Finalment la música dels DJ’s de Northern Clot amb Mr Talc, Joan Pernil i Raphael de la Ghetto, ens van acompanyar fins ben entrada la nit.

Definitivament la Porkada és un acte que ha arribat per quedar-se, i per si us ho vau perdre, aquí teniu el resum de BTV i les nostres xarxes sòcials.

Instagram    👉 https://www.instagram.com/porkadaclot/
Twitter          👉 https://twitter.com/PorkadaClot
Facebook      👉 https://www.facebook.com/porkadaclot/

Salut i foc!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s