A la sisena….

Posted on Updated on

El proper 18 de gener celebrarem la 6a porkada, i ja tenim els detall de  l’acte. Des de les 11:00h, la Plaça del Mercat del Clot serà, com sempre, el punt neuràlgic de la #PorkadaClot20 i durant tot el dia hi podreu tastar unes fantàstiques tapes i gaudir de les activitats que hi ha programades.

MATÍ DE PORKADA

  • 11:00h Tallers per infants (pinta-cares, nas de porc, manualitats, dibuixos…) a la plaça del Mercat
  • 11:00h Cercavila de Cultura Popular amb la participació de La Verreta de Tàrrega, lo Tossino de Tàrrega, Ball de Bastons del ClotGegants del Clot, els Tabalers dels Diables del Clot i el Pork del Clot. Inici: Rogent/Rosselló Final Pl. del Mercat.
  • 12:00h Mostra de Cultura Popular a la plaça del Mercat
  • 13:00h NOVETAT D’AQUEST ANY!!! Aula Porkada a la plaça del Mercat on es farà un maridatge de pernils i cava a càrrec de Xavi Bou (és imprescindible reservar plaça abans del 18 de gener). Ho podeu reservar a les botigues de Xarcuteria Bosch del Mercat del Clot o c/Mallorca (places limitades, Preu: 25€)

TARDA DE MÚSICA, TAPES I FOC

  • 17:00h Plaça del Mercat del Clot : Tarda de tapes, música i foc. Cinc bars s’instal·laran a la plaça per oferir-nos unes delicioses tapes. Els companys de Northern Clot amb els seus DJ’s animaran la festa fins negra nit.

PORKATAPES

CORREFOC

  • 20:00h a la Plaça del Mercat, Inici del Correfoc amb el Pork del Clot i la Fera d’Olost (d’Els Cremats d’Olost). (Recorregut: Clot, Escoles, Escultors Claperós, Rosend Nobas i Pl. Mercat).

Per més informació consulteu les nostres xarxes socials. Us hi anirem detallant els bars participants, grups de cultura popular, venda de tiquets, etc.

Us hi esperem!!

 

Instagram    👉 https://www.instagram.com/porkadaclot/
Twitter          👉 https://twitter.com/PorkadaClot
Facebook      👉 https://www.facebook.com/porkadaclot/

Seguirem informant!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s