Festes de primavera

Posted on Updated on

Dissabte 5 de maig vam celebrar la VII Cercavila de Primavera junt amb l’Esbart Sant Jordi,  Falcons de Barcelona,  Ball de Bastons del ClotGegants del Clot,  Castellers de Barcelona i els Gegants de Sant Josep de Calassanç.

Malgrat la pluja ens va amenaçar durant tot el dia vam aconseguir fer tot el que haviem planejat, primer fer una encesa de celebració dels 10 anys del Espai Antoni Miró Peris. Vam fer una encesa d’honor i després vam marxar cap a la plaça Can Robacols on va començar el cercavila que ens va dur fins a la plaça del Mercat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s