Molt bon any i tornem a començar

Posted on

Molt bon any 2018 !! Comencem any amb el primer acte de la temporada, la cavalcada de reis. Com cada any els reis ens han demanat d’encarregar-nos de repartir el carbó als nens (i no tan nens) que s’han portat malament… o no tan bé com esperàvem.

Aquest any ens vam concentrar a la plaça Ferran Reyes per a continuar passejant amb la Cavalcada pels carrers del Clot i Camp de l’Arpa fins al mercat, on els reis en persona van escoltar i recollir les peticions i cartes dels nens.

Bon any 2018 !!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s