Segón cap de setmana esgotador

Posted on Updated on

El segon cap de setmana ha estat esgotador. Després del canvi de data de l’espectacle (per no coincidir amb la manifestació multitudinària per demanar llibertat per als presos) el espectacle va ser un èxit rotund.

Abans però, el dissabte vam recollir el premi Sant Martí de cultura. La medalla la van recollir, com no, el llucifer i la diablessa, una mica descol·locats fora dels actes de foc.

I diumenge a les 19:30h espectacle de foc sota el nom d’Octubre. Després de llegir un text en el que explicàvem els motius d’aquest espectacle i d’una cançoneta inspiradora del bon amic Noé Rivas vam intentar en un espectacle multimèdia la muntanya russa de sentiments del que ha passat en aquest país als últims dies. El públic va respondre com mai i va assistir i participar amb un entusiasme encoratjador. Així dona gust fer barri!!!

Us afegim alguns vídeos per que en gaudiu. Per una banda la recollida del premi Sant Martí en l’àmbit cultural i per l’altre, per anar fent boca, el vídeo que vam emetre durant l’espectacle (posem dues versions, una per a ordinadors amb la música original i, per problemes de drets d’autor, una sense música per a mòbils).

ACTUALITZAT: Afegim el vídeo de l’Espectacle

Bona Festa Major.

Programa de Festa Major

#FMClotCampdelArpa17

Vídeo emès a l’espectacle (no es pot veure en dispositius mòbils):

Vídeo emès a l’espectacle (es pot veure en dispositius mòbils sense algunes de les músiques):

Vídeo complet de l’espectacle (pot ser que no es vegi en dispositius mòbils per temes de drets d’autor):

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s