Mercè amb sorpresa

Posted on Updated on

Aquest any, un cop més, les nostres bèsties van participar a la ja tradicional passejada de bèsties. El Tolc i el Pork van sortir de l’ajuntament de Barcelona, on havien estat exposats durant una setmana i van baixar per Ferran, continuant per Rambles, Canuda, Portal de l’Àngel i Bisbe fins tornar a l’ajuntament, tot acompanyats dels nostres incansables músics.

I al dia següent, per celebrar el nostre aniversari vam tenir un regal difícil d’oblidar. Per commemorar els 40 anys de colles de foc a Barcelona vàrem poder obrir el correfoc de la Mercè amb un petit espectacle previ, i a més, vam encapçalar la llarga llista de colles que participen al correfoc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s