Sant Joan, no cal dir res més…

Posted on Updated on

Sant Joan, la nit màgica del foc, la nit de les bruixes i els diables vam celebrar-ho com es mereixia. Com ja sabeu estem de 40è aniversari i per tant l’encesa de la foguera va ser molt especial, ben sonada ! I després de sopar, a partir de la mitjanit concert i ballaruca amb Caipirinhas Rumberus i PD Kalatrio.

#DiablesdelClot40 #SantJoan17 #FemBarri #SomClot amb Tabalers dels diables del ClotHangar 05 Producciones Artísticas SL, Entitats Clot-Camp de l’Arpa, Pirotecnia Estalella, Pasteleria Bomboneria GUAL, Cultura Popular Barcelona,Gegants del Clot, Orfeó Martinenc i Districte de Sant Martí.

One thought on “Sant Joan, no cal dir res més…

    Lisa Wootens said:
    22 Setembre, 2021 a les 10:04

    Nice post thanks ffor sharing

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s