El 40è es presenta

Posted on Updated on

cartell primavera 40eJa està aquí, ja ha arribat, el 40è es presenta al barri i a la ciutat. El primer acte de l’obra, el plantejament, la inauguració…

Presentem l’aniversari durant les festes de primavera del Clot-Camp de l’Arpa en tres dissabtes del mes de maig. La inauguració del 40è serà el dissabte 6 a les 18:30 h a Can Robacols, al VI Cercavila de primavera on hi participarem amb tots els elements.

Començarem amb un acte d’homenatge a les entitats de cultura popular del barri i després diables, bèsties, gegants, falcons, castellers, falcons, esbarts i bastons baixaran des de Can Robacols passant per Rogent i la Meridiana fins l’Orfeó Martinenc.

Continuarem el dissabte 13 de maig amb un correfoc acompanyats de les colles més antigues de Barcelona, a les 20:30 h a l’Orfeó Martinenc. Una gran tabalada de les colles participants ens durà al lloc d’inici del correfoc, la plaça Can Robacols, des d’on baixarem amb foc i espurnes altre cop cap a l’Orfeó.

I acabarem el primer acte amb música, el dia 20 de maig percussió amb la I Perclotada, la trobada de percussió del Clot, a les 17 h simultàniament a quatre places del barri: la plaça Sant Josep de Calassanç, la plaça de l’Oca, la plaça Can Robacols i la plaça del Mercat del Clot i confluiran a l’Orfeó Martinenc, on acabarà amb un concert a Meridiana/Aragó a les 22 h.

Com veieu teniu molta feina si voleu ser a tot…. i només és el primer acte.

Fins dissabte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s