La III Porkada esquiva la pluja

Posted on Updated on

Comencem l’any amb força. Malgrat les amenaces de pluja la III Porkada ha estat un èxit de públic. El nou format ha funcionat prou bé, els porcs del Bruc, Olost, Rubí, Argentona i el Clot s’ho van passar força bé fent unes tapes pel barri, tot passejant acompanyats d’una xaranga que ens va fer ballar durant tota l’estona. Mentre, a la mateixa plaça, les tapes amb concert de la Mediterrània Band, Cirujanos del Compàs i Palian esperaven l’arribada del porkatapes. A les vuit els mateixos porcs van celebrar-ho tot fent un correfoc pels carrers del barri, per acabar-ho tot amb música.

Porkada a l’ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s