Sant Joan 2016

Posted on Updated on

Sant Joan 2016

Sant Joan, la nit més màgica de l’any… però què és una revetlla sense els diables del Clot? Dons no ho sabem, per que un cop més us varem oferir una festa a la Meridiana, on la gent va poder sopar davant la gegantina foguera, va escoltar la música en directe i va poder tirar la pirotècnia que va voler, i, per si no n’hi havia prou, els diables n’hi vam afegir.

La foguera es va encendre amb la Flama del Canigó, que ens van portar amablement els Castellers de Barcelona, canalitzada per la pirotècnia dels diables del Clot. I més tard, els Piratas i Clotildes varen animar la nit amb la seva música.

Un cop més la revetlla de Sant Joan va ser un èxit, i tot gràcies a vosaltres.

Salut i Foc

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s